Frisse wind

De afgelopen periode stond in het teken van vernieuwingen: er is een nieuw bestuur geformeerd dat vol enthousiasme de draad weer heeft opgepakt en nieuwe initiatieven heeft opgestart. Nieuwe bestuur stelt zich graag aan u voor:

Kristel Winters, HzG Voorzitter
Kristel Winters

Voorzitter

Ik ben Kristel Winters een gedreven homeopaat en verloskundige. Voor ik ruim tien jaar geleden mijn roeping volgde en in de gezondheidszorg ging werken was ik bedrijfskundige. Als bedrijfskundige stuurde ik internationale teams aan en werkte ik over de hele wereld. Nu heb ik al weer een aantal jaren mijn eigen homeopathiepraktijk en ben ik daarnaast werkzaam als verloskundige binnen de eerste lijn. Mijn internationale ervaring, kennis van zowel reguliere als complementaire gezondheidszorg en pragmatische aanpak zet ik nu vol enthousiasme in als voorzitter van HzG. Het is mijn wens om mensen te verbinden en een goede individuele gezondheidszorg bereikbaar te maken voor iedereen op de wereld.

Elke Wisseborn, HzG Penningmeester
Elke Wisseborn

Penningmeester

Ik ben Elke Wisseborn, homeopaat en milieukundige. Al tijdens mijn studie Milieu en Gezondheid heb ik onderzoek gedaan naar de homeopathie. Mijn passie is dan ook het verbinden van wetenschap en homeopathie, naast het homeopathisch behandelen van mensen in mijn eigen praktijk. Bovendien voel ik mij een globetrotter omdat ik zowel in Duitsland en Nederland ook in Mexico heb gewoond en gewerkt. Door diverse functies in het (internationale) bedrijfsleven, bij de overheid en NGO’s heb ik een brede kijk op maatschappelijke vraagstukken en gaat de missie van HzG mij aan het hart: gezondheidszorg en dan met name homeopathische, beschikbaar maken voor alle lagen van de bevolking, wereldwijd.

Jolande Velgersdijk, HzG Secretaris
Jolande Velgersdijk

Secretaris

Ik ben Jolande Velgersdijk en werk fulltime als homeopaat. Daarin ben ik enthousiast, professioneel en betrokken. Mijn patiënten zijn voornamelijk (jonge) kinderen, maar ook volwassenen vinden de weg naar mijn praktijk. Na mijn studie pedagogische wetenschappen werkte ik bijna 20 jaar in het bedrijfsleven, onder meer als projectmanager van internationale projecten. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie en startte ik mijn eigen praktijk. Ik wil graag bijdragen aan een goede gezondheidszorg wereldwijd, bereikbaar voor iedereen. Ik zie daarbij een belangrijke rol voor homeopathie, nu en in de toekomst.